Üzenetküldési szolgáltatások

 

SMS

Az SMS szolgáltatás havidíjmentes, a SIM-kártya aktiválásával azonnal elérhető. Amennyiben mobilkészülékét nem a Tesco Mobile kínálatából választotta és problémát észlel az SMS elküldésekor, kérjük, ellenőrizze, hogy a megfelelő menüpontban az SMS-központ száma +36 70 999 6500. Belföldi használat ás belföldi hálózatba irányuló SMS-küldés esetén az SMS-ek a tarifacsomag szerinti díjon kerülnek árazásra. Amennyiben Ön Tesco Mobile Kedvenc tarifával rendelkezik, a Kedvenc tarifacsomag részleteiért kattintson ide, amennyiben Ön Tesco Mobile Dupla tarifával rendelkezik, a tarifacsomag részleteiért kattintson ide.
Külföldi használat esetén az SMS-használat a roaming tarifatáblázat szerint kerül díjazásra.

SMS Kosár 20 csomag

Az SMS Kosár 20 csomag segítségével havi 20 díjmentes SMS küldésére kap lehetőséget belföldön, bármely belföldi hálózat irányába.
A csomag bruttó havidíja 390 Ft, amely összeg az alapegyenlegből kerül rendezésre. A csomag megrendeléséhez kérjük, küldje az SMSK kódot SMS-ben a 1215-re! Az SMS Kosár 20 csomag lemondható az XSMSK kód 1215-re küldésével..

MMS

Az MMS (magyarul multimédiás üzenetküldési szolgáltatás) segítségével szövegen kívül multimédiás tartalmakat (képet, hangot és/vagy videoklipet) is küldhetünk és fogadhatunk, akár másik mobiltelefonra vagy e-mail címre. Tesco Mobile ügyfelek számára az MMS szolgáltatás havidíjmentes, és a SIM-kártya aktiválásával azonnal elérhető.

A legnagyobb küldhető MMS üzenet mérete 300 KB. Az adatforgalom nem kerül külön díjazásra MMS küldés esetén, az MMS küldés díja magában foglalja a vonatkozó adatforgalmat is. Az MMS díja a küldési iránytól, valamint az üzenetben foglalt tartalom jellegétől és az üzenet méretétől függ.

A belföldi irányú MMS-küldés díja a bónuszegyenlegből rendezhető!

MMS típusa Címzett: email-cím vagy
hálózaton belüli mobilszám
Címzett: hálózaton kívüli
mobilszám
Szöveg 99 Ft 199 Ft
Kép/Hang 199 Ft 299 Ft
Video/Alkalmazás 299 Ft 399 Ft

Az MMS szolgáltatás lemondható az XTMMS kód 1215-re küldésével.

Emeltdíjas SMS

Az emelt díjas szolgáltatások igénybevétele a tarifacsomag szerinti SMS-eknél és perceknél magasabb díj ellenében történik, mivel az SMS, illetve hívás ára a tartalomszolgáltatás árát is magában foglalja. Az emeltdíjas számok jellemzően 06-90, 06-91 kezdetűek, vagy 17ab, 17abc formátumúak. Az egyes emeltdíjas számokra vonatkozó díjazást kérjük, ellenőrizze használat előtt az ÁSZF-ben.

Az emelt díjas szolgáltatások nem a Tesco Mobile saját szolgáltatásai, ezért a tartalomszolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekben csak az adott tartalomszolgáltató tud felvilágosítást adni.

Tesco Mobile előfizetők számára a fogadott emeltdíjas SMS-ek a SIM kártya aktiválásakor alaphelyzetben tiltottak. Amennyiben szeretne emeltdíjas szolgáltatásokat igénybe venni, kérjük, küldje az ESF kódot SMS-ben a 1215-re.

Emeltdíjas szolgáltatások lemondásához figyelmébe ajánljuk a Tesco Mobile díjmentes Költségkontroll szolgáltatását, mellyel kényelmesen mondhatja le az Ön által igénybe venni nem tervezett, leginkább költségérzékeny szolgáltatásokat.