SIM-kártya vásárlás

Tesco Mobile SIM-kártyát az ország minden Tesco áruházában vásárolhat. Az Önhöz legközelebbi értékesítési pontot egyszerűen megtalálhatja a Tesco áruházkeresőben. A Tesco hipermarketekben a Tesco Mobile kedvező árú készülékeivel együtt is megvásárolhatja új kártyás előfizetését.

Ilyen egyszerűen válhat a Tesco Mobile ügyfelévé:

  1. Vegyen el egy SIM-kártyát a Tesco áruház pénztáránál vagy a Tesco Mobile termékkihelyezéséből. A SIM-kártya csomag hátulján a telefonszámot is megtalálja, így az Önnek legjobban tetsző mobilszámot is kiválaszthatja!
  2. Fizesse ki a pénztárnál, a további vásárolt termékekkel együtt. Ne feledje Clubcard kártyáját használni a tranzakciónál, a Tesco Mobile SIM-kártyáért is kétszeres pontérték jár!
  3. Aktiválja kártyáját az Új kártya aktiválása oldalon, vagy egy mobiltelefonba helyezve hívja fel díjmentesen a 1215-ös ügyfélszolgálati számot. Aktiválás után az Ön előfizetése azonnal használható!

A SIM-kártyát a Tesco Mobile által forgalomba hozott vagy kártyafüggetlen mobiltelefonba kell helyeznie a működéshez, más mobilszolgáltatótól vásárolt mobiltelefon esetén a készülék hálózatra korlátozott lehet (network lock).

Aktiválás után Ön egy adategyeztető levelet kap a Tesco Mobile-tól. Kérjük, ne feledje az adategyeztető levélben található kódot SMS-ben elküldeni a megadott telefonszámra, ez szükséges jogi feltétele szolgáltatás 15 napon túli jogosult használatának!