Tesco Clubcard pontok

Tesco Clubcard kártyatulajdonosok számára további előnyöket biztosít a Tesco Mobile, az alábbi kedvezményekkel szeretnénk megköszönni, hogy a Tescónál vásárol:

  • Amennyiben Tesco áruházakban vásárol bármilyen Tesco Mobile előfizetést, akár mobiltelefonnal, akár mobiltelefon nélkül, dupla Clubcard pontot írunk jóvá egyenlegén!
  • Amennyiben Tesco Mobile egyenlegét Tesco áruházak pénztárában tölti fel, szintén dupla Clubcard pontot írunk jóvá egyenlegén!
    Technikai okok miatt a tranzakció során Clubcard nem használható. Kérjük, keresse Ügyfélszolgálatunkat, hogy a feltöltések után járó dupla Clubcard pontok, a pontgyűjtési időszak végén jóváírásra kerüljenek!
  • Clubcard kártyatulajdonosok időről-időre kedvezményes vásárlást biztosító kuponokat kaphatnak, melyekkel jelentős további megtakarítást érhetnek el a Tesco Mobile előfizetések és készülékek árából!
    Kérjük, ne feledje el Tesco Clubcard kártyáját átadni a pénztárosnak vásárláskor.

Még nincs Tesco Clubcard kártyája?

Érdemes kiváltani a további előnyökért! További információ és regisztráció az áruházak vevőszolgálati pultjainál vagy a www.tesco.hu/clubcard weboldalon.

Tesco Clubcard