Mobilinternet

Havi 10MB

Havi 10 MB díjmentes internet, bármelyik tarifával!

Aktív Tesco Mobile SIM-kártyával Ön havonta 10 MB díjmentes adatforgalomra jogosult. A díjmentes keret belföldön használható fel. Tesco Mobile Dupla és Tesco Mobile Kedvenc tarifával egyaránt igénybevehető!

Internetbeállítás

A mobilinternet beállításához kérjük kattintson ide, adja meg a telefonszámát, válassza ki a készüléke típusát, mi pedig küldünk Önnek egy konfigurációs SMS-t, ami a telefonját automatikusan beállítja anélkül, hogy erre időt és energiát kelljen ráfordítania. Amennyiben készüléke esetében nem lehetséges az automatikus beállítás a manuális beállításhoz szükséges információkat is itt találja.

Internet jegy Hozzáférés időtartama Maximális adatmennyiség Megrendelő kód Ár

Napi
50 MB

1 nap 50 MB NAPI50 300 Ft

Havi
100 MB

30 nap* 100 MB HAVI100 1000 Ft

Havi
500 MB

30 nap* 500 MB HAVI500 2000 Ft

Havi
2 GB

30 nap* 2 GB HAVI2000 3000 Ft

*A havi internetjegyek 30 naponta automatikusan megújulnak, így biztosítjuk Önnek a folyamatos internet-elérhetőséget.

Internetjegy vásárlását, státuszlekérését vagy lemondását gyorsan és egyszerűen, a 1215-ös rövidszámra küldött díjmentes SMS-ekkel, vagy a 1215-ös számon elérhető Önkiszolgáló Ügyfélszolgálaton intézheti!

Ne feledje: internetjegyek kizárólag az alapegyenlegből vásárolhatóak.

Megrendelés: Küldje a kiválasztott internetjegy megrendelőkódját SMS-ben a 1215-ös rövidszámra!

Internet jegy Megrendelő kód Lemondó kód Státuszlekérdező kód

Napi
50 MB

NAPI50 - STNET

Havi
100 MB

HAVI100 XHAVI STNET

Havi
500 MB

HAVI500 XHAVI STNET

Havi
2 GB

HAVI2000 XHAVI STNET
Havi 10MB

Országos 3G lefedettség!

A használat helyétől függően Ön akár GPRS, EDGE, 3G vagy HSDPA sebességgel is internetezhet!

*A kültéri földrajzi lefedettségi adat a Tesco Mobile technikai hálózatát biztosító Vodafone megfelelő értéke. A lefedettségi adat a hazai mobilszolgáltatók által elfogadott definíciók, illetve módszertan alapján előállított (2014.08.01-i) érték. A lefedettségi térkép a www.vodafone.hu oldalon, ide kattintva érhető el.

Az Internetjegyek csak belföldi internetforgalmat biztosítanak. A Napi 50 MB Internetjegy adatmennyiségének felhasználásakor a szolgáltatást kikapcsoljuk, így túlforgalmazásra és az ebből eredő többletköltségre nincs lehetőség.

A Havi Internetjegyek esetében a havidíjban foglalt adatmennyiség felett az adatforgalom sebessége lassításra kerül. A lassítás maximális értéke: 0 Mbit/s le és feltöltés esetén. A szolgáltatás 30 naponta automatikusan megújul, amennyiben az Ön alapegyenlegéből fedezhető a havidíj, illetve amíg a szolgáltatást le nem mondja a 1215-ös ügyfélszolgálati számra küldött lemondó kóddal.

A mobilinternet szolgáltatás technikai hátterét a Vodafone biztosítja, ezért az elérhető sávszélesség, sebesség és a lefedettségi paraméterek a Vodafone értékeivel azonosak. A 3G/HSDPA/HSUPA-technológiával lefedett területeken az internet szolgáltatás általánosan elvárható le- és feltöltési sebessége 2/1 Mbit/s; a garantált sebesség az új szabályozásnak megfelelően az esetek 100%-ára vonatkozóan adandó meg, ennek értéke 0/0Mbit/s.